Inscriere grup tinta


 

Tema

Descriere

Prezentare

1

CV-ul & interviul: instrumente pentru obtinerea locului de munca dorit

Peste 90% dintre aplicanti sustin ca-si fac CVul bine in timp ce peste 90% dintre CVuri „pica” la prima triere a angajatorului. Unde crezi ca se afla CVul tau? Vino la sesiune pentru afla de la traineri ce fac recrutare in/pentru companii de top de ani de zile, de ce parte a baricadei se afla CVul tau. Mark Twain a spus ca de obicei ii ia mai mult de 3 saptamani pentru a pregati un bun discurs „spontan”. Este o gluma fina care insa defineste foarte bine diferenta dintre candidatul castigator al interviului de angajare si cei care nu sunt selectati. Afla cum te poti pregati pentru a avea cele mai bune raspunsuri „spontane” la interviul de angajare.

Vezi scurta prezentare aici

2

Eficacitate personala

O simpla schimbare in rutina zilnica face minuni! Vom discuta impreuna despre prioritati si obiective; rutina si obiceiuri; alegeri vs. decizii; proactivitate; stabilire strategii si plan de actiune; rezultate vs. procese; esecuri, greseli si invatare; elemente de managementul timpului (prioritizare si eficacitate) si managementul stresului (echilibru intre abilitati si obiective).

Vezi scurta prezentare aici

3

Comunicare eficienta

Prin discutii interactive si activitati practice vom atinge elemente cheie in comunicare: tipuri comunicare si canale; tipuri comportament: agresiv, pasiv & asertiv; bariere si prejudecati; ascultarea activa si empatie; tipuri de intrebari si raspunsuri, validare si aprobare; primirea si oferirea de feedback.

Vezi scurta prezentare aici

4

Inovare si creativitate

“Innovation distinguishes between the leader and the follower” Steve Jobs Chiar asa, de unde vin ideile bune? Cat valoreaza o idee buna? Si cel mai important.. ce facem cu ideile bune? In lumea moderna, creativitatea si inovarea sunt cheie in a razbate cu propuneri noi si a te face remarcat. La sfarsitul acestei sesiuni vei fi mai abil in a veni cu idei creative care sa iti fie de folos in ceea ce faci, si chiar vom genera impreuna in timpul sesiunii cateva idei de produse remarcabile!

Vezi scurta prezentare aici

5

Lucrul in echipa

Vom invata ce inseamna o echipa eficienta si care sunt beneficiile de a lucra intr-o astfel de echipa, cum putem sa fim productivi impreuna cu altii si sa ne atingem obiectivele persoanale dar si pe cele de grup. Vom afla ce ii motiveaza pe oameni mai mult intr-o echipa: un tel inalt comun sau un beneficiu personal concret?

Vezi scurta prezentare aici

6

Management de proiect

In lumea organizatiilor se lucreaza din ce in ce mai mult pe proiecte cu un scop precis si o durata finita de timp, de multe ori prin colaborare virtuala. Ce presupune un proiect reusit? Cum si ce urmarim sa masuram? Cum putem beneficia la maxim de implicarea intr-un proiect? Obtinerea unui loc de munca visat poate fi urmatorul tau proiect!

Vezi scurta prezentare aiciUltimul domiciliu stabil


Selecteaza cursurile la care doresti sa te inscrii: