Vrei o cariera internationala? Intalneste cele mai bune programe de MBA din lume pe 9 mai 2015


 Turneul Access MBA cuprinde aproximativ 55 de evenimente one-to-one pe an care se desfasoara in peste 40 dintre orasele lumii.

Pe 9 mai 2015 evenimentul va avea loc in Bucuresti pentru a oferi candidatilor posibilitatea de a evalua oferta programelor de MBA. La eveniment vor participa cele mai bine cotate universitati internationale cu scopul de a intalni candidati valorosi din Romania.

Detinerea unui MBA inca este cel mai bun instrument pentru o evolutie rapida in cariera. Un studiu GMAC realizat pe absolventii de programe MBA din 2013 a descoperit ca:

  • 93% dintre ei au declarat ca si-au gasit job-ul visat
  • Salariul median inregistrat la nivel global a fost de 128,569 USD
  • Absolventii au inregistrat o crestere salariala de 100% in primul job dupa terminarea MBA-ului (cf Financial Times 2013)

Inscrierea la eveniment se face online in mod gratuit pana pe 9 mai 2015.
De ce merita sa vii la Access MBA?

- Ai acces in doar cateva ore la oferta de programe de MBA a zeci de universitate internationale de afaceri foarte bine cotate

- Intalniri individuale de 20 de minute cu directorii responsabili de admitere de la universitatile participante.- Indrumare pentru sustinerea testului GMAT.

- Beneficiezi de un serviciu de matchmaking cu ajutorul caruia cerintele tale de candidat vor fi comparate cu criteriile de admitere ale scolilor de afaceri prezente

- Poti participa la conferinta interactiva despre programe MBA sustinuta de alumni si reprezentantii universitatilor

- Multiple oportunitati de Burse (fondul total de burse oferite are o valoare de 1 milion euro)

Deoarece numarul de intalniri personale cu directorii de admitere este limitat te invitam sa te inregistrezi gratuit pana pe 9 mai 2015 pentru a-ti rezerva locul.

Evenimentul Access MBA Bucuresti

Sambata, 9 mai 2015, orele 9:30 – 16:00

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Calea 13 Septembrie, numarul 90, Bucuresti