Topul oraselor cu cele mai multe joburi vacante!


Cele mai multe joburi vcante sunt în Bucuresti (2.200 de locuri de munca), Timisoara (640) si Cluj (570), iar cei mai activi angajatori din aceasta perioada sunt Emerson Romania, Hella Romania si Oracle Romania, BestJobs, unul din cele mai mari si importante portaluri de locuri de munca din Romania.

Topul oraselor in care sunt disponibile joburi este condus de Bucuresti cu un numar de 2.200 de locuri de munca publicate, urmat de Timisoara cu 640 de locuri de munca, Cluj cu 570 de locuri de munca, Cei mai activi angajatori din aceasta perioada sunt Emerson Romania cu 79 de joburi introduse in luna aprilie, Hella Romania cu 78 de joburi introduse in aceeasi perioada si Oracle Romania cu 77 de joburi.

Sondajul mai arata o crestere cu 265% a numarului de aplicari la joburi in luna aprilie 2014 fata de aceeasi perioada din 2013, dar si un numar mare de noi utilizatori.

Mai exact, BestJobs a inregistrat peste 958.000 de aplicari de pe dispozitive fixe, calculatoare si laptopuri si peste 220.000 de aplicari de pe dispozitive mobile.

”S-a inregistrat o crestere exponentiala a aplicarilor venite de pe smartphone-uri sau tablete, in special datorita aplicatiilor speciale pentru iOS si Android dezvoltate de site, care ofera o experienta de utilizare foarte buna printr-o vizualizare usoara a joburilor disponibile si aplicarea printr-un singur click cu CV-ul deja introdus in contul personal”, explica reprezentaČ›ii portalului de recrutare.

Potrivit acestora, cresterea de utilizatori, aplicari si joburi introduse a fost un trend constant observat la inceputul acestui an si reflecta mediul competitiv si dinamic al locurilor de munca din Romania. Noi angajatori apar pe piata din Romania oferind oportunitati de angajare atat tinerilor care vor sa capete experienta cat si profesionistilor cu experienta medie sau indelungata.

Sursa: http://www.realitatea.net