Brainspotting, companie leader de recrutare IT&C, lanseaza IT Talent Map Romania, 2015


Brainspotting, compania leader de piata in servicii de recrutare IT&C, lanseaza IT Talent Map Romania, 2015, un studiu complet ce contine cele mai importante date cu privire la piata de IT&C din Romania. Studiul evidentiaza aspecte de luat in considerare atat de catre angajatori, cat si de catre (viitorii) angajati, precum:


- Situatia actuala a pietei de IT&C;

- Cele mai reprezentative  cifre in materie de tehnologii recrutate;

- Cele mai importante hub-uri tehnologice din tara;

- Limbi straine cerute la angajare;

- Numar de absolventi/orase;

- Salarii oferite/cerute;

- Tendinte si aparitii noi in materie de tehnologi;

- Sfaturi utile pentru angajati si angajatori;

- Managementul unui proces de recrutare, etc. 

Acest material s-a nascut din nevoile exprimate de catre companiile existente si ca urmare a experientei zilnice a consultantilor Brainspotting, acestia lucrand anual cu peste 100 clienti si plasand 500 de candidati, astfel interactionand cu aproximativ 20,000 de profesionisti IT&C. Odata cu boom-ul manifestat in perioada 2013-2014 in industria IT si cu patrunderea unor noi jucatori cu greutate pe piata din Romania, s-a simtit nevoia existentei unui astfel de studiu care sa poata forma o idee cat mai obiectiva asupra potentialului existent in Romania, ca si destinatie pentru marile companii de software development internationali sau pentru start-up-urile de peste granite.

Studiul IT Talent Map Romania, 2015 isi propune sa abordeze cele mai “fierbinti” puncte de interes din industria IT&C si sa clarifice anumite intrebari-cheie, pe care atat companiile-client, cat si angajatii in cautare de noi joburi trebuie sa le ia in considerare inainte de a decide strategiile viitoare de dezvoltare.

Descarca Raportul >>

Sursa:http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareArticol/1667/Brainspotting%2C+companie+leader+de+recrutare+IT%26C%2C+lanseaza+IT+Talent+Map+Romania%2C+2015